*** Водещите вечерни новини на 24 март ***   Заплаши ли ни

...
*** Водещите вечерни новини на 24 март ***
 
Заплаши ли ни
Коментари Харесай

Водещите новини! Заплаши ли ни Митрофанова? Гонят любовницата на Путин, наричат я „Ева Браун“ и искат да я върнат на „нейния фюрер“

*** Водещите вечерни вести на 24 март ***

 

Заплаши ли ни съветската посланичка Митрофанова? В следващо включване, тя съобщи: „ Този неприятелски демарш в скоро време ще получи съответна оценка и съответна за новия дух на двустранните връзки реакция “.

Припомняме, че чиновниците на посолството бяха изгонени поради несъвместими действия (обикновено това значи шпионаж), а един български военачалник, който е упрекнат в шпионаж в интерес на РФ, още е с мярка за неотклонение. Митрофанова назовава изгонването на чиновниците „ нападателна стъпка “. Агресивно е да не им се позволява да правят шпионска активност?

И поради това ще има „ съответна оценка “ и „ съответна реакция “.

Прави досадно усещане и това, че съвсем всички други посланици в България учат български и се пробват да беседват с нас на родния ни език. Руският – не. 

***

Преля ли и тази чаша?

„ Никой дипломат няма право да си присвоява правото да приказва от името на българския народ. Решението на държавното управление във връзка с дипломат Атанас Кръстин е „ логически ход в актуалната обстановка “, добави още Румен Радев.

***

Някои хора ето по този начин си вземат решение „ проблемите “ с нечий посолства и невъзпитаните им служители 

***

А Лукашенко заприказва за Трета международна война…

***

Финландия ще изпрати в допълнение военно съоръжение в Украйна, разгласи през днешния ден скандинавската страна, три седмици след първата доставка на оръжие, съобщи Франс прес.

***

Путинизмът съумя да накара даже Швейцария да спре да бъде неутрална! 

***

***

Добрият остарял сценарий…

Поне към този момент няма никакво подозрение от коя фабрика за тролове изпълзяват опорките за Сорос и „ соросоидите “… от кремълската. 

***

От началото на съветската инвазия в Украйна на 24 февруари минимум шестима публицисти, измежду които трима чужденци бяха убити в тази страна, съобщи Франс прес.

Сред жертвите са френско-ирландски оператор на телевизия " Фокс нюз " украинска журналистка, която го придружаваше, американски документалист, двама украински публицисти.

Вчера стана ясно, че при обстрел против Киев е убита съветската журналистка Оксана Баулина.

***

„ Време е да върнем Ева Браун в обятията на нейния Фюрер “, се споделя в петицията

***

„ Тридесет и шестгодишната жена е имала проекти дружно със брачна половинка си – предприемача от Нидерландия Йорит Фаасен - да открият медицински център край Санкт Петербург. Неговите пациенти се е предполагало да бъдат богати европейци и петролни шейхове от Близкия изток “.

***

Той посочи, че Прокуратурата не е намерила шест месеца време измежду стотиците страници и томове материали и не се е произнесла по корупционните практики по автомагистрала " Хемус ", само че тук незабавно е образувала досъдебно произвеждане.

Станахме очевидци на неотложно формиране на досъдебното произвеждане от Прокуратурата. Нямам достойнството да познавам създателя на сигнала Георги Самуилов, който твърди, че е съвършен търговец и поданик. В сигнала той се оплаква на основния прокурор от вицепремиера Асен Василев. Може да се допусна, че този предприемач има тесни връзки с основния прокурор и някогашните ръководещи от ГЕРБ. Ако бъркам, съм подготвен да се извиня, разгласи министърът на вътрешните работи.

***

Полицията е задържала общо 17 обвинени във връзка със случая.

Престрелката в постройката на съда в Кючукчекмедже е в резултат на свада сред две страни в правосъдно съвещание. На мястото на случая полицията е иззела два револвера и една пушка.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР